ONLINE UTAZÁS

MICHELANGELO
BUONARROTTI

„Megláttam az angyalt a márványtömbben és addig véstem, amíg ki nem szabadítottam.”

Michelangelo Buonarrotti

Mit tartalmaz a program?

A program ára:
35,00 € (kb. 12 800 Ft)


Az előadó : Kiss Eszter

Firenzében élek lassan 10 éve olasz férjemmel és fiammal.

Útkeresésem során rábukkantam arra a kincsre, amit Firenze és Toszkána kínál az ide utazóknak. Történelmi összefüggéseinek, művészeti remekműveinek, egyszerű de ízletes gasztronómiájának titkát kutatva idegenvezetői képesítést szereztem, amely lehetőséget ad arra, hogy másokkal is megosszam tudásomat, felfedezéseimet.

A „Hello. Itt Firenze” Facebook oldalt pont ezért hoztam létre. Nem tudtam és nem akartam magamban tartani mindazt a szépséget, ami itt körülvesz és része a mindennapjaimnak. Érdeklődő közösség alakult ki, amely lehetővé tette, hogy online és offline előadás-sorozatok alkalmával meséljek Firenzéről, vagy más toszkán városról és annak szereplőiről.

Vendégeim látogatása során közös élményeink életre szólóak, azonban a hazatérés után is bőven marad téma, melynek érdemes utána olvasni. Így, a téli, bekuckózós időszakban egy olyan utazásra hívlak meg, amely bár a kanapéról indul, mégis nagyon messzire visz.

Kiss Eszter

Firenzei hivatalos idegenvezető


Az előadásaimról mondták

Mosolygok

„Úgy adsz elő, olyan a személyiséged, hogy közben az az érzésem, hogy egy helyiségben vagyunk, én reagálok, mosolygok, esetleg még mondok is egy igent, egy jé!-t – pedig egyedül vagyok. 
Pribojszki Zsuzsa

Fantasztikus volt

„Fantasztikus volt Eszter ez az előadás sorozat, nagyon köszönöm! És a személyes élményeid, véleményed külön nagyon érdekessé tette. Átélted nagyon, szuper volt! „
Farkas Anett

Izgalmas

 „Nagyon érdekes és izgalmas volt az előadás. Rengeteg apró infót és érzést beleviszel, és ettől lesz annyira jó.”
Thúry-Nagy Diána

Köszönet

„Hála és köszönet ezért a sorozatért is.”
Almási Gyöngyi

Megrendelem

Az olasz adózási szabályok miatt kötelező.