TOP
Image Alt
Hello Firenze

Csapatépítők

Csapatépítő játékok

Évával, aki szintén Firenzében él, ismertük már egymást, amikor felvetődött annak az ötlete, hogy együtt dolgozzunk. Ő fotós, én idegenvezető, és mind a ketten foglalkoztunk rendezvények és céges utak szervezésével is korábban. Jöttek is a “Mi lenne ha…?” kérdések, amelyek arra keresték a választ, hogy vajon erőinket, tudásunkat, képességeinket egyesítve mi az, amivel egy firenzei, toszkán vakációt még különlegesebbé tehetnénk csoportok számára.
A válaszokból megszületett a Dolce Vita Experiences, vagyis a Dolce Vita Élmények, ami, mint azt a neve is sugallja, különleges, picit más megközelítésből mutatja be a várost. Magánszemélyeknek és utazási irodáknak segít, akik olyan programot keresnek, amely során baráti, családi, céges társaságuk játszva, közösséget építve fedezhetik fel Firenzét.
A három, egyedileg kidolgozott, teljes mértékben saját ötleten alapuló túra során, kisebb csapatokra osztjuk a társaságot, változatos feladatokat kapnak, időkeretet, amin belül végig kell menniük egy útvonalon. Sok kalanddal, kihívással, gasztro élménnyel észrevétlenül is megismerik a várost és egymás erősségeit, eddig talán ismeretlen oldalát. Egy játék a komfortzónán kívül, amely közelebb hoz egymáshoz, önmagunkhoz, és Firenzéhez. Egy életre szóló élmény.

A csapatépítő játékokról bővebben

You don't have permission to register