Virtuózok Firenzében 1.

Először is elnézést kérek a nekem bizalmat szavazó, a vasárnapi előadásra jelentkezőktől. Mivel nem tudom milyen okból törölte a Facebook az eseményt, engem még csak nem is értesítve, így a tőletek hallott üzenetekből tudok én is tájékozódni, ami úgy tűnik mindenkinél más. 🙈
Igyekszem megérteni a helyzetet, amíg nem sikerül nem szervezek ilyen jellegű eseményt itt, az oldalon. Köszönöm megértéseteket és türelmeteket.

Ma azonban kaptam egy kis kárpótlást az élettől. 😀 Különleges megkeresést kaptam. Placido Domingo éppen Firenzében szerepel a Nabukko operában. Elkísérte természetesen managere, Nicky Markó, aki magyar származású. A Mastro és jobb keze együttműködnek a magyarországi Virtuózok c. műsorral is, ezért a műsor kitalálója, elindítója, Peller Mariann is ellátogatott Firenzébe. Engem ért az a megtiszteltetés, hogy megmutassam nekik a várost és interjút készítsek Nicky-vel angolul a Virtuózok számára.
A piazzale Michelangelora és a San Miniato al Monte templomhoz vittem fel őket, ahonnan a naplementében gyönyörű színekben pompázott a város. Különleges élmény volt nekik és nekem is.
A kalandnak még nincs vége, vasárnap folytatjuk.